Crosstraining-tila ryhmäliikuntaan tai itsenäiseen harjoitteluun

Kunnonkeskuksen Crosstraining-tilasta löydät kattavan valikoiman kahvakuulia ja painopalloja, kompleksitelineen, TRX-kahvanauhat, voima- ja kiipeilyköyden, hyppy/askellusboksit, vastuskuminauhoja, heittoseinän, nyrkkeilysäkin & pistehanskat, tasapainovälineitä sekä lihashuollon välineitä. Riippuen harjoittelun painotuksesta voit harjoittaa monipuolisesti lihasvoima-, kestävyys-, nopeus-, notkeus- ja liiketaito-ominaisuuksiasi.

KunnonCross
tuo tehoa ja voimaa

Ryhmäliikuntamuotona KunnonCross on monipuolinen harjoituskokonaisuus, jossa kehität luontevaa liikettä omalla kehonpainollasi ja monipuolisin harjoitusvälinein. Treenissä on luvassa hypppyjä, heittoja, kiertoja, pitoja ja nostoja - kaikkea sitä johon liikuntakoneistomme on luonnostaan tehty. Harjoitusten sisältö vaihtuu satunnaisesti ja näin ollen liikuntakoneistomme tulee olla hereillä kaikkiin haasteisiin joita se kohtaa. Tunti sopii kaikentasoisille liikkujille. Harjoitteet laaditaan siten, että harjoittelija pystyy helpottamaan ja vaikeuttamaan suoritetta valmiuksiensa mukaan.

Muistathan, että voit saada henkilökohtaisen ohjauksen myös nimenomaan crosstrainingiin tai yhdistää sekä kuntosaliharjoitteet että crosstrainingin.