Hyvinvointia liikkumalla
- omalla tavallasi!

Kunnonkeskukselta löydät sinulle sopivat ja hyvinvointiasi palvelevat liikkumisen muodot - kuntosaliharjoittelusta ohjattuihin ryhmätunteihin.

Kunnonkeskuksella on paikkakunnan suurin ja monipuolisin kuntosali. Kuntosalille pääsee myös toimistoaikojen ulkopuolella avaintunnisteella. Ryhmäliikuntaa tarjoamme maanantaista lauantaihin ohjatusti ja kaikkina päivinä spinningiä virtuaalisesti. Ryhmäliikunnasta vastaavat koulutetut ohjaajat, joten liikkuminen on turvallista ja hauskaa. Tutustu monipuolisiin ryhmiimme!

Suosittelemme kaikki hankkimaan avaintunnisteen (5 €), johon voi ostaa nettisivujemme kautta mitä tahansa liikuntatuotteita (jäsenyys, 10 kertaa, kertakäynti) missä vain ja milloin vain!

Jos omistat jo kulkutunnisteen, voit ostaa täältä lisäkertoja tai liittyä jäseneksi.

Meillä voit käyttää seuraavia kohdennettuja maksuvälineitä liikuntapalvelujen maksamiseen: smartum (liikunta ja liikunta- ja kulttuurisetelit sekä maksukortti), tyky (liikunta- ja liikunta- ja kulttuurisetelit, tykyonline), e-passi, sekä ticket mind & body (maksukortti), eazybreak sekä virikeseteli.

Kohdennetut maksuvälineet ovat henkilökohtaisia, varaudu todistamaan henkilöllisyytesi.